Informatie algemeen

Om onze voetbalvereniging op een goede en prettige manier te laten draaien, is het noodzakelijk om een aantal zaken eenduidig te regelen. Dit soort zaken staan hieronder beschreven. Bij alle voorkomende zaken die hier niet beschreven staan beslist het bestuur.

Verzekeringen:
Alle leden en vrijwilligers zijn, tijdens alle activiteiten die het algemeen belang van de vereniging dienen, verzekerd via de collectieve ongevallenverzekering van de KNVB. Een kort overzicht van het dekkingsgebied of hetgeen dat verzekerd is kunt u ter inzage opvragen bij het hoofdbestuur van W.V.W.

Afgelastingen:
Zowel de KNVB als W.V.W. kunnen tijdens het seizoen wedstrijden afgelasten in verband met slechte weers- en/of veldgesteldheid. Bij algehele afgelastingen door de KNVB krijgt u geen bericht van WVW. We gaan er vanuit dat iedereen zich van deze afgelastingen op de hoogte kan stellen door middel van één van de onderstaande informatiebronnen:

Teletekstpagina 603
Clubhuis W.V.W.: 024-6773331
Bij algehele afgelasting volgt er dus geen info vanuit W.V.W. 
Algehele afgelasting kunt u zien op voetbal.nl (of via de voetbal.nl app)

Kleedaccommodatie:
Alle elftallen van W.V.W. dienen de kleedkamer na gebruik, zowel na wedstrijden als na de training, schoon achter te laten. De rekjes die gebruikt worden voor de thee en de sleutel van de kleedkamer dienen afgegeven te worden aan de bar in het clubhuis. Ook de kleedkamer van de tegenstander moet gecontroleerd en schoongemaakt worden. Houdt altijd in het achterhoofd dat iedereen zich in een schone kleedkamer wil omkleden en douchen.
Natuurlijk worden de kleedkamers van W.V.W. elke week schoongemaakt, maar het bestuur wil benadrukken dat de schoonmaaksters hun vrije tijd niet opofferen om de rotzooi van een ander op te ruimen.

Drank in de kleedkamers en langs het veld:
Het is ten strengste verboden om zelf meegebrachte drank, zoals bier en frisdrank, op het terrein van W.V.W. (waaronder in de kleedkamers) te nuttigen. Dit geldt ook voor de bezoekende elftallen. Indien een bezoekend elftal zelf drank meeneemt, dient dit gemeld te worden aan het bestuur. Drank kan in de kantine van W.V.W. worden gekocht.
Tijdens de wedstrijden/trainingen mogen er geen alcoholische dranken worden genuttigd.
Dus geen alcoholische dranken langs het veld, wel frisdrank in plastic bekers (geen glas).

Schorsingen:
Alle door de KNVB opgelegde boetes aan een speler of een elftal, zullen door de vereniging op de desbetreffende speler of het desbetreffende elftal worden verhaald. De speler of het elftal is niet speelgerechtigd totdat de boete binnen 14 dagen is voldaan. Spelers die door de KNVB of door de club worden geschorst hebben een algeheel speelverbod en zijn dus ook niet gerechtigd met een ander elftal dan het eigen mee te doen.